Монитор Life Scope VS BSM 3000 

Флексибилноста во набљудувањето на пациентите преку различни клинички поставки е неопходна, што ја олеснува употребливоста и практичноста, како и заштеда на животи преку комуникација на точни информации. Серијалот Life Scope VS на Nihon Kohden е модерен пациент монитор, кој интегрира уникатна модуларна технологија и прагматична функционалност. Практична серија на пациент монитори кои идеално се вклопуваат во сите видови на нега, вклучително и ICU / OR / транспорт.

Категорија