NIHON KOHDEN
NIHON KOHDEN
SWISSLOG – Oпрема за вакум пошта за болници
GCE – ОПРЕМА ЗА МЕДИЦИНСКИ ГАСОВИ
previous arrow
next arrow

НАШИ ПРОИЗВОДИ

МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА И МЕБЕЛ

ОПРЕМА ЗА МЕДИЦИНСКИ ГАСОВИ

МЕДИЦИНСКИ ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ

МЕРНА И ЛАБОРАТОРИСКА ОПРЕМА

АЕРОСОЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Повеќе

ЗА НАС

Транспарентност и доверба

Хипомед медицинска техника е формирана во 2004 година, каде уште од самиот почеток цел ѝ е да внесе нова вредност во опремувањето со медицинска опрема и материјал во Македонија.

На нашите клиенти им нудиме професионални технички решенија и целосна поддршка при нивната одлука за набавка на медицинска опрема. Транспарентноста и меѓусебната доверба е наша цел градејќи преку една платформа со взаемна комуникација помеѓу професионалноста и технологијата.

Ikona Proizvodi
0

Производи

Ikona Партнери
0

Партнери 

Ikona Klienti
0

Клиенти

Ikona Iskustvo
0

Години искуство

НАШИ ПАРТНЕРИ

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НАШИТЕ ПАРТНЕРИ И ДОБАВУВАЧИ