Дефибрилатор Cardiolife TEC-8300

Итните ситуации се клучни моменти, особено во случаи на срцев дистрес. Во такви акутни моменти може да биде потребна итна интервенција. За ова, неопходно е точно, доверливо следење со животна поддршка.

Високо напредните дефибрилатори од серијата Cardiolife TEC-8300 се преносливи двофазни дефибрилатори дизајнирани со врвна технологија. Тие нудат беспрекорно следење на виталните параметри со критични функции за одржување на животот за интензивна нега пред и по постигнување на клиничка нега.

Серијата Cardiolife TEC-8300 на Nihon Kohden е дизајнирана за итни ситуации. Опремен е со карактеристики и технологии кои овозможуваат брзо полнење и испорака на шок, лесно ракување и ефикасно следење на срцевите пациенти.

Категорија