Дефибрилатор Cardiolife TEC-5600

Двофазен дефибрилатор TEC-5600 дизајниран да го подобри квалитетот на процедурите за реанимација. Cardiolife TEC-5600 на Nihon Kohden со 6,5 инчен TFT LCD дисплеј во боја е професионален двофазен монитор/дефибрилатор. Ефикасно им помага на тимовите за итни случаи во процедурите за реанимација на пациентите со сигурна и безбедна дефибрилација.

Cardiolife TEC-5600 има компактен дизајн, лесен е и обезбедува највисоки перформанси за реанимација на пациентот. Понатаму, TEC-5600 нуди дополнителни параметри за следење: SPO2, EtCO2 и NIBP.

Сите кабли и сензори се компатибилни со сите модели на монитори на Nihon Kohden и други модели на дефибрилатори.

Категорија