Cardiofax S ECG-2250

Серијата електрокардиографи Nihon Kohden Cardiofax S претставува едноставен и ефикасен работен тек за секој корисник. Cardiofax S го поддржува корисникот со точни и сигурни податоци за ЕКГ за подобри перформанси. 7-инчниот екран во боја со позадинско осветлување овозможува сите податоци и сите 12-водни ЕКГ бранови форми да се гледаат на еден екран во исто време.

Напредна програма за толкување, програмата за анализа ECAPS 12C обезбедува дијагностичка сигурност и поддржува брза и сигурна дијагноза за пациентите. Овозможува симултано собирање и анализа на ЕКГ со 12 води со околу 200 наоди со активно сузбивање на интерференцијата.

Категорија