STIEGELMEYER – Кревети и мебел за во болници и медицински центри

Водечки германски производител на мебел за болници.

Инвестирајќи во иновациите на своите производи, како во квалитетот, така и во дизајнот, Stiegelmayer  е водечки производител на болнички кревети и кревети за домашна нега.

Клучните принципи на нивните дизајнери се елеганција, хармонија и практичност.

Stiegelmayer палета на производи вклучува:

  • Болнички кревети за интензивна нега
  • Болнички кревети за полуинтензивна нега
  • Табели за хранење
  • Голем асортиман на маси, столови и ормани
  • Носилки за пациенти