INSAUSTI – Медицински колички за опремување на мали клиники и болници

Опремата INSAUSTI е дизајнирана за професионалци со долгорочен поглед, кои сакаат да им понудат на своите пациенти исклучителна човечка и техничка услуга. Количките INSAUSTI се произведуваат во Шпанија, за болници кои сакаат да инвестираат во долготрајна опрема. Насоки за дизајн се функционалност, квалитет, асепса и модерен дизајн изработени од не’рѓосувачки челик и пластика.