Медицински мебел за клиники и ординации

MEDIFA

www.medifa.com

Медифа е една од водечките Германски производители на функционален медицински мебел за клиники и медицински пракси. Палетата на производи се состои од стандардни операциони кабинети до кревети за преглед и столови, се до подвижни операциони маси. Производите на Медифа се произведуваат само во Германија со висок квалитет и иновативен дизајн.

УРОЛОШКИ СТОЛ – ГИНЕКОЛОШКИ И УРОЛОШКИ СТОЛ