Медифа е една од водечките Германски производители на функционален медицински мебел за клиники и медицински пракси. Палетата на производи се состои од стандардни операциони кабинети до кревети за преглед и столови, се до подвижни операциони маси. Производите на Медифа се произведуваат само во Германија со висок квалитет и иновативен дизајн.

Подвижен амбулантен кревет
Стол
Количка за завој и шприцеви
Инокс маса за инструменти
Сталак за инфузија
Помошна маса за инструменти
Лавор со статив за инструменти
Степеници
Корпа за отпаден маетирјал
Гинеколошки и уролошки стол
Операционен стол


www.medifa.com