CU Medical Systems, Inc. е лидер во медицински апарати специјализирани за дефибрилатори, вклучени во истражување, развој, производство и грижа за корисници за сите производи со најнова IT технологија. CU Medical Systems, Inc. е единствената компанија во Кореја која опфаќа широк спектар на дефибрилатори од АЕД за јавни места до дефибрилатор/монитор за во болници. Производите на CU Medical Systems, Inc. Се дизајнирани и произведени согласно меѓународни стандарди. Сите производи имаат ISO и CE сертификат.www.cu911.com